Hemma igen!

Hej!

Nu är jag tillbaka i Göteborg på obestämd tid och öppnar idag mottagningen igen. Det ska blir så härligt att träffa er alla igen och även om det är rätt mörkt och grått så känner jag mig full av energi.

Jag har passat på att lägga upp bokningsbara tider på Bokadirekt fram till och med Februari redan. Din behandling kan du boka HÄR.

Nästa vecka kör jag en föreläsning/workshop på ett företag här i Göteborg. Vi ska bland annat snacka om välmående på jobbet och vikten av återhämtning. Det blir kul! Det var länge sedan jag föreläste nu (men bara ett par dagar sedan jag höll låda med mikrofon, hehe). Behöver ert företag hjälp att snacka om välmående på jobbet? Tveka inte att kontakta mig! Jag är rätt kul och har många bra saker att säga faktiskt. ;)

Med julen runt hörnet och ett uns av dåligt samvete för att jag varit borta så länge så har jag ett erbjudande till dig och dina nära! Erbjudandet gäller fram till och med den 23/12.

Jag lovar att hos mig pausar vi julstressen för en stund.

Vi ses snart!
Kram

julklappsdealen!.png

Uppdatering

  Bilden är tagen av världens bästa  Björn Lans;    @balansfoto

Bilden är tagen av världens bästa
Björn Lans;
@balansfoto

¡Hola amigos!

I ett försök att hålla hemsidan lite mer levande så har jag beslutat att emellanåt uppdatera sidan med vad som händer mig, kliniken och eventuellt ett å annat tips och trix.

Denna typ av uppdatering sker även på min instagram; @klamelie!
Följ mig vettja!

Just nu befinner jag mig i Monte Gordo, en liten ort på Algarvekusten nära den spanska gränsen. Här jobbar jag under höstarna sedan 2017 tillsammans med Springtime Travel som anordnar helt fantastiska träningsresor! Det är en ära och lyx att få spendera ett par veckor här medan Sverige går från sommar till vinter.

Jag är tillbaka på min lilla mottagning igen från den 4e december. Jag längtar efter er alla!

Kramar och solsken,

Klämelie